Produkter til drøm af hang bit (19)

75% Ibérico Pata Negra Egeham - Med Ben / Uden Ben / Håndskåret

75% Ibérico Pata Negra Egeham - Med Ben / Uden Ben / Håndskåret

Vores Jamón de Bellota Ibérico kendes på sin aflange form med mørke og slidte klove, typisk for de eksemplarer, der har været i marken. Den har en intens og skinnende farve med stor tilstedeværelse af hvide fedtårer i sin tekstur. Ved smagningen opleves en intens og vedholdende aroma, hvor nuancer af nødder og marken træder frem, hvilket skaber en saftig balance mellem graden af salt og den omhyggelige modning, der sammen giver en lang og behagelig eftersmag. Dette konkretiserer endnu mere den oplevelse, som dette mesterværk af naturen giver til ganen.
Duroc Kogt Hoved

Duroc Kogt Hoved

Krydret nakkekotelet lavet med 50% Duroc svinekød.
hyldestøtte type 2

hyldestøtte type 2

hyldestøtte type 2 Ø5 x 16mm lang "Duplo"
GRAN RESERVE DUROC SKINK HOLDER - SKINKER

GRAN RESERVE DUROC SKINK HOLDER - SKINKER

GRAN RESERVE DUROC RACE SKINK HOLDER - SKINKER Reference: 5105 VÆGT: 8-8,5 kg
Stans - Prøvetager til bulkvarer, rustfrit stål

Stans - Prøvetager til bulkvarer, rustfrit stål

Punsen er en speciel prøvetager til pulver- og kompakte granulatprodukter. Prøven presses op i det indre rør med en skrabe kant. De glidende PTFE-separatorer muliggør opdeling af det indre rør i zoner af forskellig størrelse. Separatorerne forhindrer også blanding af prøven. Materiale: Rustfrit stål V4A (1.4404) og PTFE Diameter: 25 mm Længde: 1000 mm Kameravolumen: 180 ml
Rotor 60/12L - Rotor 60/12L

Rotor 60/12L - Rotor 60/12L

Tekniske egenskaber: Vægt 10 kg Rotor længde 665mm Rotor diameter 54mm Den maksimale kornstørrelse er 10 mm. Injektionstryk 20 bar. Produktivitet l / min. ved 200 omdr./min. 130 l Kapacitet l / min. ved 400 omdr./min. 270 l Vægt:10 kg Rotor længde:665mm Rotor diameter:54mm Maksimal kornstørrelse:10 mm Injektionstryk:20bar
GEOMETRISKE PÆLE - Harpunpæle Ø 27 LÆNGDE 400 mm

GEOMETRISKE PÆLE - Harpunpæle Ø 27 LÆNGDE 400 mm

LÆNGDE 400 mm Egenskaber: passer til alle vores stanghoveder. Galvaniseret rør udstyret med ankerkroge i specialstål 4 X 9 mm fastgjort til pælen, hvilket automatisk bestemmer deres funktion uden yderligere operationer, hvilket undgår enhver risiko for glemsel. I tilfælde af en hindring, der forhindrer nedstikning, kan længden reduceres (metalsav, rørskærer) mens pælen forbliver på plads, og udvidelsen genskabes ved hjælp af konen. Pakning med 10 stk. Kræver en udvidelseskegle Ø 27 til installation.
12860 - Bøjet Baluster - Bøjet Baluster

12860 - Bøjet Baluster - Bøjet Baluster

Vægt: 1,06 kg Højde: 80 cm Bredde: 20,5 cm Materiale: 14x6 mm 12860: Bøjet Baluster
okseaffald - omasum - pizzle - okseaffald - omasum - pizzle - tarme - lever - sene

okseaffald - omasum - pizzle - okseaffald - omasum - pizzle - tarme - lever - sene

vi fremstiller SALTET OKSE OMASUM - OKSE PIZZLE - TRIPE - SENEBRYST - TUNGE - TRACHA OSV...
Trompet

Trompet

ANVENDELSE : Simpel beskyttelse af arbejdsagenter på veje (ved meget lav hastighed) Nød- og reparationsværktøj. FORDELE : Økonomisk, let og effektivt materiale - Krop i messing - Ref. 1038 - Tragt Ø 130 mm - Total længde = 340 mm - Med 2 fastgørelsesringe - Nettovægt = 0,3 kg Bemærk : Denne trompetkrop er obligatorisk for enhver tilsynsførende på vejen, selv ved brug af arbejdsadvarsler. MULIGHEDER : - Reserve = kromspids med vibrerende blad - Ref. 1038-E
Parma Skinke DOP

Parma Skinke DOP

Det er en fremragende del af vores område og vores stolthed: for at lave det bruger vi lår af tunge italienske svin, som saltes i hånden (fugtigt salt på sværen, tørt salt på den magre del). I tre uger absorberer skinkerne saltet i et fugtigt (80%) og koldt rum (fra +1 til +4 grader), hvorefter de hviler i tre måneder og tørrer langsomt. Efter at være blevet vasket, begynder modningen. Nu er det havets luft, der, før den når dalen, har stjålet balsamerne fra skovene i Appenninerne. Afhængigt af sæsonen åbnes vinduerne, og i ni måneder fortsætter det sådan. Derefter går vi ned i kælderen: konsortiet vil sætte den ducal krone på for at beskytte kvaliteten efter 12 måneder. For os er det ikke nok: vores skinke vil vente endnu længere, indtil den er 18-20 måneder gammel, når du vil opleve dens intense, dybe, nuancerede sødme, aldrig sukkerholdig.
Iberisk Cebo Skinke "50% Iberisk Race" - Skinke

Iberisk Cebo Skinke "50% Iberisk Race" - Skinke

Produktet er fremstillet af den forreste ekstremitet, skåret ved skulderleddet og ned til humerus-radialis, med hånd og knogle, fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige kendetegn, der markant adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i iberiske produkter af højeste kvalitet. De er eksemplarer med en genetisk historie, hvis oprindelse stammer fra en middelhavssubart af Sus Scrofa Mediterraneus, hjemmehørende i de berømte dehesas i Spanien, primært lokaliseret i Salamanca. Saltningsprocessen I Ibéricos Brisa dækkes alle stykker med havsalt for at fremme dehydrering og konservering, hvilket bidrager til udviklingen af den typiske farve og aroma af de kuraterede produkter. De forbliver i saltkammeret en dag for hver kilo vægt af det friske stykke, ved en kontrolleret temperatur. Race: 50% Iberisk Fodring: Cebo Etiket: Hvid Energiværdi: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Fedt: 26.3 g Mættet fedt: 9.7 g Kulhydrater: < 0,6 g Sukker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g
SUPER DRILL EDM

SUPER DRILL EDM

Vores tråd-erosionsanlæg udgør den perfekte problemløsning i produktionskæden inden for mange områder. SUPER DRILL EDM Vores tråd-erosionsanlæg udgør den perfekte problemløsning i produktionskæden til fremstilling af enkelt- eller reservedel, indsatser, til spænd- og skæreredskaber eller prototyper. Også til underleverandørarbejde i enkelt- eller serieproduktion står vores anlæg til rådighed døgnet rundt i pressede tidsituationer. Bevægelsesområde X/Y/Z: 550 x 370 x 310 mm Maks. emnestørrelse: 800 x 600 x 300 mm Overfladekvalitet: op til Ra 0,2 µm Tråddiameter: 0,10 – 0,30 mm Maks. emnevægt: 500 kg
Hård Blæksprutte uden Stof

Hård Blæksprutte uden Stof

Hård Blæksprutte uden Stof MX3.5:#3.5"
Helvedes Konges Mund (Forfatter: Yosa Buson)

Helvedes Konges Mund (Forfatter: Yosa Buson)

YOSA BUSON blev født i 1716 i Naniwa nær Osaka. Omkring 20-årsalderen kom han til det nuværende Tokyo og lærte digtning under vejledning af haiku-mesteren Hayano Hajin. I 1777 udkom "Yahanraku": en samling af haikai og kinesiske digte. Banebrydende er Shumpu-batei-Kyoku ("Sangen om hestehegnet i forårsvinden"), Denga-Ka ("Sangen om den dovne flod") og Hokku ("Den gamle nattergal"), hvor Buson forener det nye med det traditionelle og det kinesiske med det japanske. Også som litterær maler gjorde han sig bemærket. Hans livssøgning handlede om "afvending" fra det almindelige (rizoku), som man måtte stræbe efter, både i maleri og i digtning. Yosa Buson døde i 1784 i Kyoto som 68-årig. Des Höllenkönigs Mund Forfatter: Yosa Buson Tysk oversættelse: A. Gerhard Grafisk design og layout: ElgA Format: 13x10cm Hardcover, farvet trykt, 30 sider Første udgave: Februar 2017 Pris: 10,50€ ISBN: 978-3-943117-93-6
Vandudløb Dragehoved

Vandudløb Dragehoved

lavet af kobber eller zink
Serrano-skinke D. Oprindelse Teruel 20-24 måneder - Skinke med oprindelsesbetegnelse Teruel med 20-24 måneders modning Duroc-race

Serrano-skinke D. Oprindelse Teruel 20-24 måneder - Skinke med oprindelsesbetegnelse Teruel med 20-24 måneders modning Duroc-race

Jamón serrano af den bedste kvalitet, kommer med "Denominación Origen Teruel" og er flere gange blevet tildelt prisen for den bedste skinke fra Teruel. For at opnå certificeringen som skinke med oprindelsesbetegnelse kræves der nogle minimumspecifikationer, som omfatter modningstiden, den tilladte minimumsvægt, forældrenes racer (Duroc og Landrace henholdsvis), de foderstoffer, de fodres med, som kun må fremstilles af korn fra provinsen, samt mange andre parametre for at sikre et produkt af højeste kvalitet og pålidelighed. Kun skinker med "Denominación Origen Teruel" er dem, der kommer med deres nummererede etiket og stjernen brændt ind på bagsiden. Det er et produkt med en purpurfarve, der nærmer sig granatfarvet, med en blød aroma og en høj fedtindhold. Stykkerne vejer typisk mellem/over gennemsnittet og har en høj procentdel af fedt.
Saltet Pancetta med Sort Peber

Saltet Pancetta med Sort Peber

Saltet og tørret pancetta i en periode på 2 måneder fra 50% Duroc-race svinekød, dækket med sort peber.
Iberisk Egeham "50% Iberisk Race" (hele stykke skåret i hånden - Skiver

Iberisk Egeham "50% Iberisk Race" (hele stykke skåret i hånden - Skiver

Produkt fremstillet af den forreste del fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige egenskaber, der markant adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i iberiske produkter af højeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis oprindelse stammer fra en middelhavssubart af Sus Scrofa Mediterraneus, hjemmehørende i de berømte spanske dehesas, primært beliggende i Salamanca. Saltningsprocessen Hos Ibéricos Brisa dækkes alle stykker med havsalt for at fremme dehydrering og konservering, hvilket bidrager til udviklingen af farver og aromaer, der er typiske for de kuraterede produkter. De forbliver i saltkammeret en dag for hver kilo vægt af det friske stykke, ved en kontrolleret temperatur mellem 3º og 5º Celsius, og med en relativ luftfugtighed mellem 75% og 85%. Race: 50% Iberisk Fodring: Bellota Etiket: Rød Energiværdi: 409.9 Kcal / 1701 KJ Fedt: 32.3 g Mættet fedt: 9.7 g Kulhydrater: 1.0 g Sukker: 0,5 g Protein: 28.8 g Salt: 3.6 g